Coronavirus

Særlig forholdsregler ift. Coronavirus ved psykologsamtaler

 

Som følge af den lavere forekomst af coronavirus i samfundet, kan samtaler igen foregå face-to-face i klinikken. Jeg spritter af, lufter flittigt ud og holder god afstand, så risikoen for spredning af coronavirus reduceres.

Jeg vil anbefale, at du vasker hænder/spritter af, når du ankommer. Jeg vil desuden opfordre til, at du først møder op få minutter før aftale tid, og at du så vidt muligt ikke har en pårørende med, som skal vente på dig i venteværelset, imens vi taler sammen. Dette for at reducere risiko for smittespredning i venteværelset.

Hvis du er smittet med coronavirus, eller hvis du har/tror du har været i kontakt med en smittet, kan samtaler i klinikken ikke gennemføres. Vi kan i stedet tale sammen via sikker videoforbindelse eller telefon.

Hvis du er utryg ved at møde op i klinikken, kan vi aftale, at samtaleforløbet gennemføres telefonisk eller via video. Du kan læse mere om samtaler via video her

Kontakt Margit Novland
Sidebar bottom

“Giv mig sindsro til at acceptere, hvad jeg ikke kan ændre, mod til at ændre det, jeg kan, og visdom til at se forskellen”

– Marcus Aurelius, 150 f.kr.