Få psykologhjælp i Holbæk

Margit Novland
CVR: 34002169

Ahlgade 23, 1. sal
4300 Holbæk

Margit Novland
CVR: 34002169

Ahlgade 23, 1. sal
4300 Holbæk

Du kan kontakte mig via min kontaktformular, som findes til højre på denne side. Jeg vil besvare din henvendelse med en opringning eller alternativt med en e-mail. Jeg anvender sikker krypteret mail, der lever op til Persondataforordningens krav til datasikkerhed – GDPR. Du kan besvare mine mails, som sikker krypteret mail. Læs mere om sikker e-mail her.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til psykolog@margitnovland.dk eller kontakte mig på telefonnummer 51 76 79 25. Jeg har ofte svært ved at besvare telefonopkald straks, men jeg vil vende tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Oplys ved første henvendelse, om du selv skal betale for samtaler, om du er dækket af sundhedsforsikring eller har en henvisning til psykolog fra din læge.

Hvis du er i tvivl, om jeg har erfaring med den problemstilling, du gerne vil have hjælp til – eller hvis du er usikker på, om jeg arbejder ud fra metoder, som du vil have det godt med og finde hjælpsomme, er du velkommen til at sende mig en e-mail med de spørgsmål, du har brug for at få besvaret, for at blive mere klar på, om jeg er den rette psykolog for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig telefonisk for en kort uforpligtende forespørgsel, om jeg kan hjælpe dig. Ofte vil jeg dog kun have få minutter til rådighed til telefonsamtaler. Hvis du har spørgsmål, der kræver lidt længere tid, vil jeg derfor opfordre dig til at sende mig en e-mail i stedet, da dette giver mig bedre mulighed for at svare dig fyldestgørende.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

...eller udfyld min formular og bliv kontaktet hurtigst muligt.

Psykologklinik i Holbæk – find vej

Jeg lægger stor vægt på en tryg og afslappet atmosfære og har indrettet mig hyggeligt i et lyst og venligt lokale.

Klinikken er beliggende i centrum af Holbæk – kun få minutters gang fra Holbæk station.

Der er gode parkeringsmuligheder ved havnen tæt på klinikken og i mere begrænset omfang på Ahlgade.

 

Adressen er:

Ahlgade 23, 1. sal

4300 Holbæk

Klinikken ligger oven over brilleforretningen Louis Nielsen med indgang fra Blindestræde. Drej om hjørnet ned ad Blindestræde ved Louis Nielsen og gå ind ad første dør på venstre hånd i gavlen af huset.

Gadedøren er åben i dagtimerne på hverdage, så der skal ikke ringes på klokken.

Du er velkommen til at tage plads i venteværelset og nyde de hyggelige omgivelser, når du er ankommet. Du skal ikke melde din ankomst. Jeg vil tage imod dig til tiden.

Der er kundetoilet i tilknytning til venteværelset.

Jeg deler venteværelse med et par søde kollegaer, så man kan somme tider møde andre mennesker i venteværelset. Af diskretionshensyn vil jeg derfor foreslå dig ikke at møde op i alt for god tid. Jeg vil desuden anbefale, at eventuelle ledsagere går en tur fremfor at opholde sig i venteværelset, imens vi taler sammen, med mindre, der er en særlig grund til, at de venter i klinikken.