Få psykologhjælp nu i Holbæk

 

Kontakt psykolog Margit Novland i Holbæk

Har du brug for psykologhjælp nu til at håndtere en krise eller opnå større handlefrihed og glæde i dit liv?

Du er velkommen til at ringe til psykolog Margit Novland på telefonnummer 51 76 79 25.

Jeg kan ikke altid besvare dit opkald straks, men indtal en besked eller send en e-mail til psykolog@margitnovland.dk – så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Du kan også vælge at benytte min kontaktformular, som findes til højre på denne side. Jeg vil besvare din henvendelse med en opringning eller alternativt med en e-mail, hvor jeg vil bede dig om en kort beskrivelse af, hvad din henvendelse drejer sig om. Jeg anvender sikker krypteret e-mail, som du let kan besvare som sikker krypteret e-mail. Du kan læse mere om sikker e-mail, der overholder GDPR her.

Hvis du er i tvivl, om jeg har erfaring med den problemstilling, du gerne vil have hjælp til – eller om jeg arbejder ud fra metoder, som du vil have det godt med og finde hjælpsomme, er du velkommen til at sende mig en e-mail med de spørgsmål, som du har brug for at få svar på, inden du beslutter dig for, om jeg er den rette psykolog for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig telefonisk for en kort uforpligtende forespørgsel, om jeg kan hjælpe dig. Ofte vil jeg dog kun have få minutter til rådighed til besvarelse af telefonopkald. Hvis du har spørgsmål, der kræver lidt længere tid, vil jeg opfordre dig til at sende mig en e-mail i stedet, da dette giver mig bedre mulighed for at svare dig fyldestgørende.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Psykolog centralt i Holbæk med kort ventetid

Når man har brug for hjælp og måske efter lange overvejelser og tilløb endelig har besluttet sig for at opsøge en psykolog, kan det være nedslående og demotiverende, hvis det viser sig, at der er lang ventetid. Jeg bestræber mig på at finde en ledig tid til dig hurtigst muligt og helst indenfor et par uger. Er du fleksibel i forhold til tidspunkt, lykkes det som regel.

Jeg lægger stor vægt på en tryg og afslappet atmosfære og har indrettet mig hyggeligt i et lyst og venligt lokale.

Klinikken er beliggende i centrum af Holbæk – kun få minutters gang fra Holbæk station. Der er gode parkeringsmuligheder ved havnen tæt på klinikken og i mere begrænset omfang på Ahlgade.

Adressen er:

Ahlgade 23, 1. sal

4300 Holbæk

Klinikken ligger oven over brilleforretningen Louis Nielsen med indgang fra Blindestræde.

Gadedøren er åben i dagtimerne på hverdage. Aften og weekend ringes på klokken.

Du er velkommen til at tage plads i venteværelset, hvis du møder før tid. Jeg vil tage imod dig, så snart jeg er klar.

Åbningstider

Jeg har fleksible åbningstider og tilbyder psykologsamtaler de fleste hverdage i dagtimerne samt nogle sene eftermiddage/aftener og søndage. Mange sætter pris på den fleksible åbningstid, som betyder, at det er muligt at få samtaler udenfor almindelig arbejds- og skoletid.

Samtaler aften og søndage tilbydes uden særtillæg.

Kontakt Margit Novland
Sidebar bottom

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde til aftalt konsultation, vil jeg meget gerne have afbud så hurtigt som muligt og altid senest kl.10.00 dagen før aftale. Du kan ringe, maile, sende eller indtale en besked – også i weekenden.

Ved udeblivelse eller afbud senere end kl. 10.00 dagen før en aftalt konsultation, betales gebyr.

Hvis du møder for sent til en konsultation, er det desværre ikke muligt at forlænge samtalen tilsvarende i den anden ende.

Hvis du er henvist til psykologbehandling af din læge, gælder der særlige afbudsregler. Jeg vil meget gerne have afbud tidligst muligt, så en anden kan få glæde af tiden. Seneste afbud er kl. 16.00 dagen før aftalt konsultation. Ved senere afbud/udeblivelse betales gebyr svarende til det beløb, du betaler i egenbetaling pr. samtale (aktuelt 427,56 kr. for første konsultation og 356,52 kr. for de efterfølgende konsultationer). I tilfælde af for sent afbud eller udeblivelse mere end en enkelt gang betales gebyr svarende til det dobbelte af egenbetalingen for konsultationen (aktuelt 713 kr.).

Jeg kan ikke modtage kreditkort men kontanter og Mobile Pay.

Margit Novland

Margit Novland
Autoriseret psykolog
Specialist og supervisor i psykoterapi (voksne, børn og unge)

 

Adresse:
Ahlgade 23, 1. sal. , 4300 Holbæk

Mobil: 51 76 79 25
Email: psykolog@margitnovland.dk